• -745,00 Kč

TOPGAL - Školní batoh CHI 185 A2

VÝPRODEJ - SLEVA 50 % z naší běžné prodejní ceny

745,00 Kč
S DPH
1 490,00 Kč Sleva 745,00 Kč
Dodáno do 2 - 7 pracovních dní
Počet
Poslední kus skladem

Univerzální dvoukomorový školní batoh, pro žáky 3. – 7. třídy

Rozměry 40 x 22 x 30 cm

Hmotnost 1.20 kg (bez příslušenství)

Nosnost 7.00 kg

Materiál 100% polyester

Počet komor 2

ergonomicky tvarovaný zádový systém

polstrování

vyjímatelný hliníkový rám

délkově nastavitelné ramenní popruhy

pohodlí a bezpečí

Přední komora batohu je prostornější, je zde umístěný praktický organizér, karabina na klíče, šikovná kapsa ze síťoviny a další malá zipová kapsička.

Zadní komora poskytuje dostatek prostoru pro další školní pomůcky. Mezi těmito komorami je důmyslně skrytá, zipem uzavíratelná kapsa na box na svačinu, nebo na jiné věci, které chcete oddělit od ostatních školních potřeb v batohu. Na čelní straně mají dětské batohy dvě menší kapsy. Do obou z nich se bez problému vejde penál nebo jiné menší věci. Pro oživení vnitřního prostoru má batoh do školy pestrobarevnou podšívku.

Na jedné straně batohu je menší elastická kapsa na 1,5l lahev s pitím a popruh k zafixování lahve. Druhá menší postranní kapsa obsahuje poutko s karabinou, na kterou je možné zavěsit pytlík na přezůvky nebo si lze do kapsy uschovat jiné drobnosti. Na popruzích jsou umístěny háčky pro zavěšení dlouhých konců popruhů a držák na PET lahev. Kromě úchytu s plastovou rukojetí pro pohodlné přenášení batohu v ruce je přidáno i poutko na zavěšení batohu na školní lavici.

Bezpečí - Batoh je doplněn o četné reflexní plochy pro zvýšení bezpečnosti dítěte za každých povětrnostních podmínek, poutko na zavěšení batohu na lavici a úchyt s plastovou rukojetí pro přenášení batohu v ruce. Dno batohu je z pevného materiálu, opatřené plastovými nožkami, spodní hrany batohu jsou navíc zpevněny výztuhami.

CHI 185 A2
1 ks